Nu kan du privatlease den nye Polo fra kr. 2.399,-*

Vi er glade for, at kunne fortælle, at Polo kan privatleases fra kr. 2.399,- pr. måned* med en førstegangsydelse på kr. 15.000,-.** Kontakt os allerede i dag og få et skræddersyet privatleasingtilbud, der passer præcis til dig.

Polo er ikke bare blevet større den er også fyldt med lækkert standardudstyr
Den nye Polo er ikke kun blevet markant større målt på centimeter, den byder også på en række teknologier fra de større bilklasser og giver en totaloplevelse – design, kørekomfort, sikkerhed og digitalisering – der sætter nye standarder for minibilsklassen.

Blandt de mange spændende og innovative nyheder, der kan fås i den nye Polo kan nævnes en ny generation af Active Info Display. De digitale instrumenters funktionalitet kommer her op på et helt nyt niveau, og både grafikken og alt andet er endnu mere klar og nemmere at bruge. For første gang kan man eksempelvis via multifunktionsrattet med kun en enkelt knap skifte mellem grundmenuerne i visningerne. Samtidig er Polo standardudstyret med den nyeste generation af Volkswagens infotainmentsystemer, der har en 8,0” touchskærm i glas ligesom en eksklusiv highend-smartphone. Infotainmentanlægget er placeret højt og danner en horisontal akse med instrumenteringen, hvilket både optimerer betjeningen og samtidig giver instrumentbordet et unikt og stilrent design.

Sikkerheden i den nye Polo er løftet til et nyt niveau blandt andet med mange nye assistent- og komfortsystemer, der hidtil har været forbeholdt Golf- eller Passat-klassen. Allerede basisversionen kommer standardudstyret med områdeovervågningssystemet Front Assist inklusive nødbremsefunktion og fodgængerregistrering. Alle varianter af Polo med TSI-motorer er standardudstyret med den nyeste generation af Adaptiv fartpilot.

Tre udstyrsvarianter plus en GTI
Polo lanceres i tre udstyrsvarianter henholdsvis Trendline, Comfortline, Highline, og modelprogrammet toppes med en Polo GTI. Hertil kommer en Style-pakke. Det hele bliver endnu mere farverigt og individuelt takket være det store udvalg af nye karrosserifarver (i alt 14 forskellige lakfarver), de nye smarte fælge, de mange farver til instrumentbordets dash pads og flere forskellige sædeindtræk.


Vil du hellere eje den nye Polo, så kan den blive din fra kr. 161.551,- inkl. lev.

*Privatleasingpriser er baseret på fast rente, inkl. moms, Service- og Reparationsaftale og lånebil ved service. Positiv kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Udbetaling kr. 15.000,-. Samlet pris for 36 måneder fra kr. 101.364,-. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Gælder kun så længe lager haves.

 ** Den nye Polo. Forbrug ved blandet kørsel 16,9-22,7 km/l. CO2-udslip 101-134 g/km. A+ - B 

Book prøvetur 

Kontakt os