Det er tid til Taigo – Volkswagen nye coupé-crossover

Den nye Taigo er Volkswagens første SUV-coupé i minibilssegmentet. Taigo kommer med sportslige proportioner og markant design. Taigo byder på en kombination af et trendy crossover-design, en forhøjet siddeposition, en 100% digital og opkoblet førerplads og imponerende rummelighed. Designerne har med Taigo skabt en fempersoners crossover med en elegant coupé-lignende taglinje uden at gå på kompromis med hovedhøjden på bagsædet.

Se priser på Taigo

Se udstyrsliste for Taigo


Den nye Taigo er spækket med udstyr
Taigo kommer med udstyr og et design, som normalt kun ses hos de større og dyrere biler. Udvendigt præges Taigo af en tværgående LED-lysstribe i kølergrillen ligesom de mere eksklusive modeller Arteon og Tiguan. Det giver Taigo suverænt lys og mere sikker kørsel i mørke og samtidig en unik lyssignatur. Indvendigt byder Taigo på et stilrent og indbydende interiør i høj kvalitet og en førerplads med gennemtænkt ergonomi og intuitive moderne betjeningselementer.

Taigo er standardudstyret med Digital Cockpit og den nyeste generation af online infotainmentsystemer, så din tur fra A til B bliver så komfortabel som muligt. Samtidig byder Taigo på IQ.LIGHT LED matrix-forlygter (standardudstyr i Style og R-Line) og assistentsystemer som IQ.DRIVE Travel Assist med Lane Assist og adaptiv fartpilot, så du trygt kan sætte dig bag rattet i den nye Taigo.

Find den Taigo udstyrsvariant, der passer til dine behov
Taigo kommer i 3 udstyrslinjer.

Taigo Life 1,0 TSI med 95 hk kommer med et omfangsrigt udvalg af standardudstyr, der blandt meget andet omfatter Digital Cockpit med 20,32 cm display, 16” Belmodan letmetalfælge, læderbeklædt multifunktionsrat og elektrisk justerbare sidespejle med varme og klapfunktion. Er der et ønske for mere motorkraft, tilbydes Taigo Life også med en 110 hk stærk 1,0 TSI med 6-trins manuel gearkasse eller 7-trins DSG-gearkasse. Taigo Life byder desuden på LED for- og baglygter, og med 2-zoners-regulering kan du indstille én temperatur i førersiden og en anden i passagersiden.

Det næste udstyrstrin i Taigo hedder Style. Her følger standardudstyr som 17” Aberdeen letmetalfælge, Sport-komfort-sæder, Ambientebelysning i interiøret, Køreprofilindstilling, XDS-differentiale og de avancerede IQ.Light-LED-Matrix-forlygter med som standard. Taigo Style fås med 110 hk 1,0 TSI-motor med 6-trins manuel gearkasse og en 150 hk 1,5 TSI-motor med 7-trins DSG-gear. Med den stærke 1,5 TSI-motor følger sportslig præstation, og en Taigo Style 1,5 TSI når 100 km/t. på blot 8,3 sek. og har en topfart på 212 km/t.

Det sidste udstyrstrin Taigo R-Line er til dig, som elsker det sportslige. Taigo R-Line byder på eksklusivt udstyr med design-, komfort-, og teknikhighlights. Designmæsigt skiller Taigo R-Line sig ud med frontkofangeren, som er udstyret med markante luftindtag og stilelementer i højglanssort, der sammen med den brede og markante kølergrill og IQ.Light-LED-Matrix-forlygter giver et karakterstærkt design. Bagkofangeren har integrerede udstødningsrør med kromkant og en diffuser i højglanssort, og de flotte 18” Misano letmetalfælge fuldender Taigo R-Lines sportslige visuelle appeal. Indvendigt byder Taigo R-Line på Sport-komfortsæder med R-Line sædeindtræk, og sammen med den sorte taghimmel og et instrumentbord med decorindlæg i en anodiseret mat grå farve rammer interiøret en fin balance mellem det eksklusive og sportslige. Taigo R-Line tilbydes med 110 hk 1,0 TSI-motor med 6-trins manuelt gear (DK-intro: sommer 2022), 7-trins DSG-gear, og i topmodellen Taigo R-Line 1,5 TSI med 150 hk og 7-trins DSG-gear.

Byg din Taigo

Læs mere om Taigo